Detailing op maat

Bij ons is iedere autobezitter koning of het nu gaat om een kleine auto of het gaat om een grote auto.


Onder het genot van een lekker bakkie maken we uitgebreid kennis wie we zijn en wat we doen en bespreken we het een en ander wat men in gedachte heeft en dat staat meestal bij de autobezitter wel vast hij moet weer nieuw worden maar wij kunnen nog veel verder wij gaan door tot in het kleinste detail.


Nu op naar het inspecteren ja dan kunnen we eerst de lak bekijken in welke staat het verkeerd is het dof of sterk vervuild met hars of vliegroest of veel krassen en deukjes in de meeste gevallen kunnen we het een strakke en nieuwe diepe glans geven doormiddel van het in 3 fases te polijsten en met een finish af te sluiten met een harde ceramische coating C quartz.


Ook het interieur komt aan bod hier kunt u alle kanten op van vele reparaties zoals leren bekleding of stoffen bekleding reinigen en impregneren of repareren.


Zoals u kunt lezen word het vak detailen van auto s wel eens sterk onderschat en is zeker niet te vergelijken met een standaard poetsbeurt.


Veel detail projecten hebben wij naar volle tevredenheid mogen doen en ook graag willen doen met al onze passie voor elke auto.


Wilt u meer weten over car detailing op maat informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.