CBS Behandeling

Behandelingen, alles naar uw wens

Bij een standard CBS behandeling of een speciale behandeling wordt de auto grondig geconserveerd. Dat wil zeggen dat alle aanslag zoals hars en of teerspatten worden verwijderd voordat er met het polijsten kan worden begonnen.

Vervolgens wordt de auto gepolijst, om een zo optimaal resultaat te krijgen en om zo de originele kleur weer terug te halen. Na het polijsten van de auto wordt deze behandeld met een hoogwaardige was of lakverzegeling. Polijsten is vakwerk en kan alleen door personen met ervaring uitgevoerd worden.

Het reinigen van de binnenkant maakt het plaatje compleet, deze krijgt ook een grondige schoonmaakbeurt. Het stofzuigen gebeurt met behulp van lucht, voor het reinigen van de hemelbekleding en de kunstofdelen gebruiken wij hoogwaardige en niet agressieve reinigingsmiddelen.

Car Beauty Service gebruikt geen zoete namaak luchtjes, alle reinigingsmiddelen zijn op natuurlijke basis. Een muffe lucht in de auto komt meestal uit de bekleding en de vloermatten. Deze worden tijdens de behandeling grondig gestoomd.

 

Aanvullende behandelingen

De bovenstaande behandeling kan aangevuld worden met de volgende behandelingen

•    Aanbrengen van lakverzegeling
•    Impregneren van de bekleding
•    Clean Air behandelingen
•    Leerkleur herstellen